Zorg- en leerbedrijf BY Pimpé

BY Pimpé kunnen wij onze medewerkers de juiste ondersteuning bieden zodat zij op eigen niveau deel kunnen nemen aan een regulier arbeidsproces in de veilige omgeving van ons bedrijf.
Wij maken door het open karakter van ons bedrijf de omgeving bewust van de mogelijkheden van mensen met een verstandelijke beperking, met als doel geaccepteerd en geïntegreerd te worden in onze samenleving.
Naast gewoon een leuke dag, leveren onze medewerkers een bijdrage aan een productieproces welke op hun talenten en capaciteiten is aangepast. Daarmee vervullen ze een belangrijke rol in ons team zonder de druk van prestatie en tijd, en worden talenten optimaal ontwikkeld. Dit onder begeleiding van creatieve coaches die ervaring hebben met het werken met onze doelgroep.
De werkplaats en het atelier bevinden zich achter de winkel, maar zijn niet afgesloten zodat er dagelijks interactie plaats kan vinden tussen de medewerkers en de klanten in de winkel.

Wil jij ook aan de slag BY Pimpé?

Je kunt bij ons aan de slag in ons atelier, waar je leert hoe je met verschillende materialen, zoals stof en hout, mooie producten kunt maken die we vervolgens in de winkel kunnen verkopen.
En wat is het leuk als je het door jou gemaakte product zelf verkoopt en met de klant afrekent!
Je mag ons ook helpen met producten prijzen en cadeautje inpakken.Voor stoere mannen en vrouwen hebben we een kleine houtwerkplaats, waar je kunt leren hoe je bijvoorbeeld een oude kast weer mooi kunt maken met een nieuw kleurtje.

Zou je eigenlijk liever in de horeca willen werken? Ook dat kan BY Pimpé! We bakken dagelijks lekkere taarten en in de bediening kunnen we ook wel wat hulp gebruiken!

Kortom, een gezellige werk/leerplek in het centrum van Bolsward!

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn, mag u altijd bellen naar 0515-573212, mailen naar info@bypimpe.nl of natuurlijk een keer langs komen!

De koffie staat klaar!