Onze winkel

Onze winkel is gevestigd in een historisch pand in het centrum van Bolsward.
Door de verschillende ruimtes en het gevarieerde assortiment, hopen we dat het iedere keer weer een feestje is om te shoppen BY Pimpé!
Naast de woonaccessoires van o.a. Ib Laursen, House Doctor, VT Wonen, HK Living en Zusss, verkopen we ook unieke producten van ons huismerk. Deze producten worden gemaakt in ons eigen atelier, samen met en door onze medewerkers met een verstandelijke beperking.

Daarnaast verkopen wij Chalk Paint™ van Annie Sloan. Deze krijtverf is op waterbasis, milieuvriendelijk en hoog geconcentreerd waardoor de verf maximaal dekt. Het droogt mat op met een prachtige fluwelige uitstraling. Schuren en gronden is vaak niet nodig bij het gebruik van Chalk Paint™. Het is de meest eenvoudige manier om meubels, muren en vloeren te transformeren! Neem een kijkje op de pagina “Chalk Paint™ Annie Sloan” voor alle mogelijkheden en details. Kun je niet wachten om te beginnen, ga dan snel naar de webshop of kom langs in onze winkel!

Voor de inwendige mens verkopen wij ambachtelijke gemaakte bonbons van Chocolaterie Koldewijn uit Hindeloopen, Friese mosterd, bakproducten van De Bakzolder, chocoladeproducten van de Chocolat Company en heerlijke olijfolie, azijn, pesto en bruchetta van Foodelicious.