Chalk Paint™ Annie Sloan

Toen Annie Sloan meer dan 20 jaar geleden haar eigen unieke decoratieve verf ontwikkelde (Chalk Paint™), betekende dit een revolutie op het gebied van decoratief schilderen. Gefrustreerd door het gebrek aan verfopties in die tijd creëerde zij haar eigen unieke, buitengewoon veelzijdige en gebruiksvriendelijke verf voor enthousiaste doe-het-zelvers én professionele schilders.
Het is heel eenvoudig om prachtige resultaten te bereiken met decoratieve Chalk Paint™. Zeker wanneer je weet hoe het moet. Weer royaal – wees overdadig! Heb plezier in het schilderen en wees niet te voorzichtig met de kwast. Dit zal je helpen je eigen stijl te vinden.

Grondverf en schuren niet nodig? Echt waar!

Chalk Paint™ hecht op bijna elke ondergrond. Het is dus bijna nooit nodig om te schuren en te gronden. Oude was-, verf of vernislagen hoeven niet verwijderd te worden. Je kunt dus direct aan het leuk werk beginnen! De verf hecht op plastic, steen, hout en metaal.

Enkele tips met Chalk Paint™ Annie Sloan

  • Schilder muren en laat ze mat opdrogen of breng Soft Wax aan voor een verouderde platina.
  • Voor de Franse look schilder je meubels in 2 kleuren en schuur je door met fijn schuurpapier. Breng daarna de Soft Wax aan.
  • Schilder houten vloeren dekkend of maak een wash (1 deel verf en 1 deel water). Werk af met vernis.
  • Op buitenmuren, schuttingen en buiten meubilair verweerd de verf op een natuurlijke manier zonder de bladderen.
  • Geef kleur aan betonnen vloeren en werk af met vernis.
  • Je kunt elke kleur gebruiken voor het maken van een krijtbord.

Mocht je nu ook enthousiast worden en wil je nog meer willen weten over deze geweldige krijtverf, ben je van harte welkom in onze winkel voor persoonlijk advies! Wij hebben veel projecten als voorbeeld in de winkel staat en delen graag onze ervaringen.